چالش بینالمللی ببراس در ایران با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی بهمنظور افزایش مهارت تفکر و خلاقیت با درک مفاهیم پایه علوم رایانه دانش آموزان برگزار میشود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امروزه بسیاری از کشورهای صنعتی جهان بهطور رسمی آموزش علوم رایانه و تفکر رایانشی را به برنامه درسی تمام دورههای تحصیلی (دانش آموزان 5 تا 16 ساله) اضافه کردهاند تا دانش آموزان از سنین پایین بتوانند با درک مفاهیم پایه علوم رایانه مهارت تفکر و خلاقیت خود را افزایش دهند.
در کشورهای دیگر نیز توجه جدی به این موضوع رو به افزایش است و علاوه بر اقدامات رسمی دولتها، بسیاری از نهادها و مؤسسات خصوصی و غیرانتفاعی نیز در این حوزه فعال شدهاند. برگزاری جشنوارهها و رویدادهای ترویجی ملی و بینالمللی از جمله چالش بینالمللی به برای در علوم رایانه و تفکر رایانشی نیز باهدف ترویج علوم رایانه و تشویق دانش آموزان طراحیشده است.
در همین راستا، پانزدهمین دورۀ چالش بینالمللی ببراس در ایران برای دانش آموزان چهارم ابتدایی تا پیش دانشگاهی؛ بهوسیلۀ مؤسسۀ فرهنگی فاطم، با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیز پژوهشگاه دانشهای بنیادی (IPM) و حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی 25 تا 30 آذرماه 96 برگزار میشود.
چالش ببراس یک مسابقۀ ترویجی آنلاین است که با هدف آشنا کردن دانشآموزان با مفاهیم علوم رایانه و تفکر رایانشی در کشورهای مختلف برگزار میشود. این ابتکارِ جهانی میکوشد در قالب چالشی انگیزشی، فرصتِ توجه به علوم رایانه و تفکر رایانشی را برای مخاطبانش در سراسر جهان فراهم کند.
چالش ببراس شامل مجموعهای از مسئلههای کوتاه و نیمهبلند تعاملی یا چندگزینهای است که معماهای ببراس (Bebras Tasks) نامیده میشوند. این مسئلهها ارتباط تنگاتنگی با مفاهیم علوم رایانه دارند؛ با این حال، دانشآموزان حتی در دورۀ ابتدایی هم میتوانند آنها را بدون داشتن دانش قبلی در علوم رایانه حل کنند.منبع خبر:معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری
دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای توسعه همکاریهای علمی با اساتید خارجی در مهرماه سال جاری اقدام به برگزاری کارگاههای تخ ...
تراشه الکترونیک انعطافپذیر، سامانههای هوشمند تولید انبوه شده و بهنوعی ساختهشده از ارگانیک انعطافپذیر و الکترونیک با ...
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی از بهرهبرداری از دو دستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) و میکروسکوپ الکترونی روبش (S ...