رئیس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان گفت: محققان این مجموعه موفق شدند با استفاده از اسکلت قلب موش و سلول های پیش ساز قلبی مشتق از سلول های بنیادی رویان انسانی، قلب تپنده موش تولید کنند.
دکتر حسین بهاروند روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: محققان این سلول پیش ساخته عضله قلبی را در اسکلت قلب موش قرار داده اند و در آنجا، سلول ها تمایز پیدا کرده و سلول های عضله قلب، رگ خونی و ماهیچه صاف، تهیه شده است.وی با اشاره به این که قلب تولید شده در حال حاضر برای انسان قابل استفاده نیست، گفت: این کار تحقیقاتی روزنه امید را برای محققان فراهم می سازد که در آینده در قالب مهندسی سلول و بافت قلبی اقدام به مداوای کامل بیماران قلبی کنند.
بهاروند این کار را نوعی مهندسی بافت اعلام کرد و افزود: این تحقیق نشان داد که اسکلت قلب موش و اتصال سلول های پیش ساز قلبی انسان، سبب تپش قلب موش شده است.
وی با ضرورت دستکاری شیمیایی برای اتصال سلول های انسانی به اسکلت قلب موش، افزود: در واقع ماده جذب کننده سلول های پیش ساز عضله با استفاده از رویکرد مهندسی بافت سبب اتصال سلول های پیش ساز عضله قلب به اسکلت قلب موش شده است.منبع خبر:سیناپرس
قلب کامل مصنوعی دانشگاه بهداشت و علوم اورگان (OHSU) برای جایگزینی دائمی با قلب اغلب بزرگسالان و کودکان ۱۰ سال
کیوان کامروا عضو موسسه حامی نوابغ جوان با موفقیت طرح پلتفرم جامع خدمات و لوازم خانه(سوپر اپلیکیشن) را به ثبت رساند.
یکی از شرکت های دانش بنیان در کشور با سابقه ای طولانی از سال 75 با هدف تلاش برای نیل به خودکفایی صنعتی کشور فعالیت خود ر ...