لقاح مصنوعی، روشی است که بسیاری از خانوادهها برای واقعی کردن رویای داشتن فرزند به آن روی میآورند. محققینی که نشریه JRI جهاد دانشگاهی به انتشار نتایج تحقیق آنها پرداخته، این موضوع را از منظر جنینهای تازه و فریزشده مورد بررسی قرار دادهاند.
ناباروری، عاملی است که برای خانوادهها عواقب اجتماعی و روانی ایجاد میکند. چنین خانوادههایی بهعنوان راهحل، اغلب به فناوریهای کمکزادآوری یا ART روی میآورند. در این رابطه، اولین نوزاد موفق IVF در سال 1978 متولد شد و باید از او بهعنوان نتیجه درمان جدید ناباروری نام برد.حاملگی خارج رحمی (EP) بهعنوان یکی از علل مرگومیر بهخصوص در سهماهه اول دوران بارداری به شمار میآید و نرخ وقوع آن در دوران بارداری، یک تا دو درصد است. این اتفاق در باروری مصنوعی هم میتواند رخ دهد و جالب اینکه نرخ وقوع آن بیشتر از باروری طبیعی و حدود 2 تا 9 درصد است.
تشخیص زودهنگام حاملگی خارج از رحم میتواند عواقب فاجعهبار ناشی از باروری لولههای مجروح و خونریزیهای کشنده را کاهش دهد و این موضوع در خصوص دیگر ناهنجاریهای باروری نیز صادق است. لذا ایجاد روشهایی با حداکثر موفقیت و حداقل عوارض در باروری مصنوعی بهمنظور ایمنی مادر و جنین، اهمیت بسیار زیادی داشته و میتواند هزینههای درمانی را بهطور قابلتوجهی کاهش دهد.
منبع خبر:خبرگزاری علم و فن آوری
فناوریهای جدید ارائه شده خبر از پیشرفت فناوریهای ارتباطی و شبکههای وایفای دارند
اولین دارو برای هدف قرار دادن علت بیماری هانتینگتون در اولین آزمایش انسانی
دانشمندان انگلیسی قصد دارند برای پاکسازی سواحل این کشور، از پهپادها کمک بگیرند