دکتر حسن حیدری رئیس پارک علم و فناوری ارومیه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از آذربایجان غربی با اشاره به نبودن متولی مشخص برای موضوع اقتصاد دانش بنیان یکی از دلایل اصلی روی زمین ماندن اقتصاد دانش بنیان را همین بحث عنوان کرد.
حیدری با یادآوری اهداف برنامه پنجم که موعد دستیابی به آن دو سال قبل بود، ایجاد بیست هزار شرکت دانش بنیان را از اهداف این برنامه برشمرد که متاسفانه این تعداد تا پایان برنامه پنجم کمتر از سه هزار شرکت در کشور بوده است.حیدری با اشاره به سهم هشتصد عددی استان از این تعداد گفت در حال حاضر هجده شرکت در حوزه دانش بنیان در استان در حال فعالیت هستند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه ارومیه گفت: «طبق بررسی های به عمل آمده در حال حاضر در کشور شرایط برای ایجاد شرکت های دانش بنیان مهیا نیست و در برنامه ششم توسعه این موضوع پیش بینی شده است. حیدری تدوین زیست بوم فناوری برای هر استان را در راستای ایجاد شرایط مساعد در این زمینه عنوان داشت.»
حیدری در خصوص حمایت از شرکت ها و طرح های دانش بنیان خاطر نشان کرد: حمایت از طرح های دانش بنیان به میزان زیادی به حجم سرمایه خطر پذیر بستگی دارد که منبعی برای تامین بودجه این حمایت وجود ندارد. وی یکی از بهترین روش های حل این مشکل را از طریق همیاری ها عنوان کرد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه ارومیه گفت: «آنچه در اقتصاد دانش بنیان اهمیت دارد مالکیت معنوی یا سرمایه نامحسوس است که متاسفانه در حمایت از طرح های فناورانه کمترین توجه به این سرمایه می شود و ضمانت های مادی سنگین در همان ابتدای کار افراد را دلسرد می کند.»
حیدری در ادامه یادآور شد: از هجده شرکت دانش بنیان موجود در استان یازده مورد در پارک علم و فناوری فعالیت دارند. وی عنوان داشت که یکی از بزرگترین مشکلات شرکت های دانش بنیان مشکل فروش محصولات تولیدی است. حیدری برگزاری نمایشگاه های تخصصی متنوع برای معرفی محصولات دانش بنیان و دعوت از جوامع هدف مصرف کننده این محصولات را از اقدامات پارک علم و فناوری در راستای کمک به فروش محصولات فناورانه برشمرد. وی یکی دیگر از راه های حمایت از محصولات فناورانه را ایجاد سازوکاری در ارگان های دولتی برای خرید محصولات دانش بنیان تولید شده در داخل کشور و با اولویت استان دانست.منبع خبر:خبرگزاری علم و فن آوری
به گزارش خبرگزاري بسيج، مهندس بهنام عسگري رئیس هیات اعزامی به رنو فرانسه و رئیس هیات مدیره مرکز حامی نوابغ جوان که از م ...
هرچند انواع فناوریهای موردنیاز در طی سالهای اخیر در کشور رشد و توسعه بسیار چشمگیر و اثرگذار داشته، معالوصف، نوسانات ...
یک شرکت روس بزرگترین پرینتر سه بعدی ساختمانی جهان را ابداع کرده که می تواند یک سازه ٦ طبقه را پرینت بگیرد.