به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زینب حمیدزاده، مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه پنجمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی در دانشگاه کراچی پاکستان با اشاره به سوابق دیرین کشورهای اسلامی در زمینه دستاوردهای علمی اظهار داشت: بدون دیپلماسی علمی، رسیدن به دستاوردهای مهم در این حوزه ممکن نیست.
وی افزود: با وجود دستاوردهای مهم و درخشان کشورها در زمینه علمی، فقدان ارتباطات علمی موثر بین جوامع علمی مشهود است. اولین گام برای حل این مشکل ایجاد شبکه ای موثر از دانشمندان و متخصصان مسلمان است.
حمیدزاده با اشاره به اقدامات بنیاد مصطفی(ص) در این زمینه اظهار کرد: نشست استپ با هدف ایجاد فضای همکاری بین دانشمندان مسلمان، شناخت دانشمندان و توانایی های آنها در زمینه های مختلف برگزار می شود.
اسلام تفاوتی در رشد تواناییها بین زن و مرد قائل نیست
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به دیدگاه اسلام در مورد تساوی زن و مرد، یادآور شد: این امر نشان می دهد تفاوتی بین زن و مرد در زمینه رشد توانایی های آنها وجود ندارد.
وی با تاکید بر ایجاد فرصت های مساوی برای دانشمندان در حوزه های مختلف دانش، مدیریت و سیاست گفت: آمارها نشان می دهد تفاوت زیادی بین زنان و مردان در حوزه تحصیلات تکمیلی و همچنین تشکیل مراکز تحقیقاتی و حضور زنان در این مراکز وجود ندارد.
منبع خبر: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#بانوان
#دانش بنیان
رویداد کارآفرینی با ایدههای نوآورانه «نوآوردگاه مکملهای غذایی و گیاهی» با حمایت ستاد توسعه فناوریهای گیاهان دارویی و ...
14 شتابدهنده و مرکز حامی توسعه کسب و کار در فراخوان نوپاهای فناوریهای همگرا حضور دارند.
«رویداد خلق ایده» بهمنظور خلق، پرورش و ارائه ایدههایی سینمایی با حمایت ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علم ...