ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، از «سامانهی جامع اولویت های پژوهشی کشور» حمایت به عمل می آورد.
به گزارش سیتنا، شرکت های دانش بنیان حوزه ICT می توانند نیازمندیهای فناورانه خود جهت توسعه محصولات دانش بنیان را در قالب اولویت پژوهشی یا طرح پژوهشی در این سامانه به صورت رایگان اطلاع رسانی نمایند. این شرکتها می توانند به کمک ظرفیت ایجاد شده توسط این سامانه، از ظرفیت جامعه ی دانشگاهی در راستای توسعه ی محصولات دانش بنیان خود بهره مند شوند.
سامانه جامع اولویت های پژوهشی کشور به منظور جهت دهی پژوهش های دانشگاهی در راستای نیازهای دستگاه های اجرایی کشور و شرکت های دانش بنیان، به آدرسwww.olaviatha.ir راه اندازی شده است.
در این سامانه امکان مشاهده آزاد و رایگان کلیه اولویت های پژوهشی دستگاههای اجرائی کشور (حدود 35000 عنوان اولویت پژوهشی از 600 دستگاه) و برخی از شرکتهای دانش بنیان کشور در همه رشته های دانشگاهی از یک پنجره واحد و با قابلیت انواع مختلفی از جستجوها از سال 1392-1396 فراهم گردیده است.
پژوهشگران و محققین می توانند با تعریف پایان نامه های خود در راستای اولویت های پژوهشی دستگاههای کشور و یا شرکتهای دانش بنیان، از مزیت های مختلف آن همچون حمایت مالی، کسر خدمت سربازی و قرار گرفتن در لیست اولویتهای استخدامی شرکتهای دانش بنیان کشور استفاده نمایند. فارغ التحصیلان نیز می توانند طرحهای پژوهشی دستگاههای کشور و شرکتهای دانش بنیان را جستجو نموده و برای انجام آن اقدام نمایند.
منبع خبر:معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری
بر اساس طرح شبکه محصول سالم ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، محصولات کشاورزی از مرحله نهاده ها تا محصول نهایی رصد و پ ...
دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی معتقد است ایجاد استارتاپهای
پنل تخصصی فناوری های مکان محور در مطالعات جایگاه سوخت، توسط ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ...