به اعتقاد معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، همکاری گروههای مهندسی و فناوریهای پزشکی و ژنتیک، میتواند راه تولید محصولات و ارائه خدمات جدید شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها را با هزینههای به مراتب پایینتر به جامعه هموار کند و از سوی دیگر توسعه و ارزشآفرینی برای کشور را به ارمغان بیاورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در مراسم راهاندازی و بهرهبرداری از مرکز توالی یابی ژنوم ایران تحت عنوان «ایرانوم» مهمترین سرمایه کشور در توسعه حوزه ژنوم را نیروی انسانی تحصیلکرده دانست و کفت: مهمترین سرمایه برای حرکت پرشتاب در مسیر توسعه زیستفناوری و حوزههای مهمی چون ژنوم، نیروی انسانی خلاق و کارآمدی است که میتواند هزینههای تولید محصولات وخدمات این حوزه را چندین برابر کاهش دهد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان به ظرفیت نیروی انسانی ایرانی خارج از کشور اشاره کرد و ادامه داد: بسیاری از نخبگان ایرانی فعال شرکتهای صاحبنام بینالمللی یا دانشگاههای معتبر دنیا در حوزه ژنتیک پیشرو و اثرگذارند و تعدادشان کم نیست، میتوانند زمینهساز تحول این حوزه باشند. همین نیروی انسانی توانمند، مهمترین وجه تفوق و برتری نسبت به دیگر کشورهایی است که علیرغم هزینههای کلان، در توسعه مرزهای دانش موفقیت چندانی نداشتهاند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، با اشاره به این که حوزه پزشکی مبتنی بر فرد به عنوان یکی از حوزههای آیندهساز و راهگشا در حوزه پزشکی است، افزود: ایجاد زیرساختها و حمایت از حوزه پزشکی فردی یکی از اولویتهای جدی معاونت علمی و فناوری است و در این راستا مرکز طرح های کلان ملی فناوری ، ستادهای توسعه زیستفناوری و سلول های بنیادی این معاونت به طور جدی حمایت از نوآوری و پژوهشهای مرز دانش این حوزه را دنبال می کنند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری به انعقاد قرارداد با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در زمینه پزشکی فرد محور اشاره کرد و گفت: قراردادهایی با دانشگاه ها و همچنین مراکز تحقیقاتی از جمله پژوهشگاه رویان در این زمینه منعقد شده است.
منبع خبر:بنیاد ملی نخبگان
بهتازگی تیمی از محققین چینی یک داربست منعطف جدید را تولید کردهاند که میتواند تغییر شکل برنامهریزیشده از یک ساختار س ...
شرکت خودروسازی نیسان ژاپن در ادامه مسیری که تسلا و مرسدس بنز در بازار مسکن
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از فعالیت بیش از 10 هزار انجمن علمی دانشجویی