به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ایران نخستین گامهای اثرگذار حوزه ژنتیک را میپیماید و در صورت استفاده مناسب از ظرفیتهای ذاتی کشور ایران به کشورهای پیشرو این حوزه در دنیا خواهد پیوست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در مراسم رونمایی از "نخستین ژنوم مرجع ایرانیان" بااشاره به توانمندی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور کشور در حوزه ژنتیک گفت: ایران از ظرفیتهای ذاتی قابلتوجهی در این حوزه برخوردار است و با پیمودن گامهای صحیح برای شکلگیری زیست بوم کارآفرینی و نوآوری و استفاده از نیروی انسانی داخل و خارج از کشور در آینده میتوانیم از کشورهای پیشرو در این حوزه فناوری باشیم.
ظرفیت خارقالعاده نیروی انسانی
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ایرانیانی که در دانشگاههای مطرح دنیا حضور دارند گفت: با این افراد ارتباط و تعاملی داریم که با استفاده از ظرفیتهای آنان میتوان به رشد بیشتر و بهتر امیدوار بود.
وی افزود: در سالهای گذشته بسیاری از محققان برتر ایرانی که خارج از کشور فعالیت میکردند به ایران بازگشتند و همچنین ایرانیانی را به خارج از کشور فرستادیم تا با دستاوردهای بیشتر و بهتر مواجه شویم.
ضرورت نقشآفرینی پژوهش در اقتصاد با اصلاح نگرشها
رئیس ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری، اصلاح رویکردهای زیرساختی به حوزه پژوهش و کارآفرینی را مهمترین لازمه نقشآفرینی کسب و کارهای دانشبنیان و فناور در سپهر اقتصاد کشور دانست و گفت: رشد اقتصاد دانشبنیان کشور در گروز و توسعه علمی کشور در گرو آن است که نگرشهای پیشین نسبت به پژوهش متحول شود و با باز شدن پای بخش خصوصی به این عرصه، شرکتهای دانشبنیان و فناور که به دست جوانان تحصیل کرده ایجاد شده اند، نقش اثرگذار خود را در سپهراقتصاد کشور ایفا کنند.
منبع خبر:بنیاد ملی نخبگان
رییس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها برگزاری جشنواره ملی، فرهنگی و هنری ایران ساخت آغازگر راهی برای فرهنگسازی مصر ...
رویداد مسابقات استانی ویراکاپ 97 با حمایت بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار شد
امیرعلی صادقی گفت: بنیادهای نخبگان استانی تلاش دارند در قالب ایجاد و راهاندازی کارگروههای تخصصی پیرامون مشکلات و چالش ...