به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ این المپیاد در سه مرحله به صورت متمرکز برگزار میشود. آزمون مرحلۀ اوّل در سطح حوزههای اجرایی تعیین شده در سراسر کشور و آزمون مرحلۀ دوّم در مرکز استان برگزار میشود. برگزیدگان مرحلۀ دوّم، پس از گذراندن دورههای آموزشی پیشبینی شده، به مرحلۀ سوّم یا اردوی تابستانی راه مییابند.
لازم به ذکر است این المپیاد در سالتحصیلی جاری هیچگونه امتیاز آموزشی و تحصیلی برای نفرات برگزیده ندارد و از این لحاظ، مشابه سایر المپیادهای علمی دانشآموزی نیست. تمامی دانشآموزان شرکتکننده در این المپیاد، باید در سال تحصیلی جاری در یکی از پایه¬های دهم یا یازدهم به تحصیل اشتغال داشته و هیچگونه وقفۀ تحصیلی یا ترک تحصیل نداشته باشند.
در سال تحصیلی جاری هیچ محدودیّتی از نظر شرط معدل، نمرات درسی و رشتۀ تحصیلی برای شرکت در این المپیاد وجود ندارد.
دانشآموزان دارندۀ مدالهای طلا، نقره و برنز سایر المپیادها و برگزیدگان المپیاد سلّولهای بنیادی و پزشکی بازساختی که در سال تحصیلی 96-1395 در دورۀ آموزشی مرکز ملّی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان حضور داشته¬اند، در صورت تمایل به شرکت در این المپیاد، ملزم به شرکت در تمامی مراحل مختلف آزمون در سال تحصیلی جاری هستند و فقط در صورت موفّقیّت، به مراحل بعدی راه خواهند یافت.ستاد توسعة علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان پیشنهاددهنده و حامی، مرکز ملّی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان به عنوان سیاستگذار، برنامهریز ، ناظر و برگزارکنندۀ آزمون و مرکز سنجش آموزش و پرورش و پژوهش، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و حراست وزارت آموزش و پرورش در برگزاری این المپیاد همکاری خواهند داشت.
منبع خبر: بنیاد ملی نخبگان
انجمن اپتیک و فوتونیک ایران؛ کارگاه تصویربرداری لیزری سه بعدی باهدف معرفی روشهای جدید تصویربرداری لیزری برای تشخیص سرط ...
برگزیدگان بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری
سید محمد صاحبکار خراسانی، رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان در نشست آشنایی با تسهیلات جدید نظاموظیفه تخصصی