مکمل های غذایی فرآورده هایی حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، گیاهان و ترکیباتی مانند آمینواسیدها هستند که به منظور تکمیل رژیم غذایی به صورت قرص، کپسول و یا به صورت مایع طراحی و تهیه می شوند.هدف از مصرف این فرآورده ها حفظ سلامت است. با تغییرات صورت گرفته در شرایط جامعه و در نتیجه تغییر سبک زندگی افراد، نیاز و تمایل به مصرف مکمل های غذایی به شدت افزایش یافته است.
تغذیه نامناسب، کم تحرکی، استرس و فشارهای روحی منجر به بروز معضلات فراوان در سلامت انسان گردیده است. مواردی مانند مشکلات عصبی - شناختی، بیماری های دستگاه گوارش، چاقی، دیابت، سرطان، کبد چرب، ضعف سیستم ایمنی و پوکی استخوان از جمله پیامدهای تغذیه نامناسب و عدم توجه به نیازهای بدن هستند.
با توجه به پتانسیل بالای گیاهان دارویی بومی در ایران در آینده بسیار نزدیک تلفیق فناوری با دارایی بومی بازار مکمل های غذایی را متحول خواهد کرد. برخی از تحولات این حوزه منجر به دستاوردهای شگفت انگیزی خواهند شد.
همچنین بررسی جامع پیرامون به روزترین فناوری های مورد استفاده در این حوزه نشان داده است که تولیدکنندگانی که استفاده از فناوری های نوین را در دستور کار خود جای داده اند، گوی سبقت را از سایر تولیدکنندگان ربوده اند.
به منظور راه اندازی کسب و کارهای موفق در این حوزه، حرکت در راستای رویکرد بازار و فناوری امری ضروری است. از این رو موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اقدام به برگزاری رویداد نوآوردگاه به منظور راه اندازی کسب و کارهای نوپا در حوزه مکمل های غذایی و گیاهی کرده است.
« نوآوردگاه » رویدادی آموزشی - عملی است که به کارآفرینان جوان آموزش می دهد که چگونه می توانند بر پایه ایده های نوآورانه خود، کسب و کاری راه بیاندازند و آن را توسعه دهند.
منبع خبر: سیناپرس
محققان سعی دارند روکشی از نانو الماس ارزان،برای ایمپلنتهای تیتانیومی تهیه کنند تا بدن انسان با آنها همخوان شود.
در دههای اخیر پیشرفتهایی رخداده در فناوری، ابزار و تکنیکهای زیادی را به حوزه حفاظت آثار باستانی معرفی کرده است. ازای ...
در راستای انعقاد تفاهم نامه ای میان ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و وزارت علوم، تحقی ...