در این مطالعه که نتایج آن در مجله JAMA Oncology منتشر شد، نرخ تشخیص و مرگ و میر 29 سرطان مختلف در سراسر جهان مورد ارزیابی قرار گرفت. براساس نتایج به دست آمده، 17.2 میلیون مورد ابتلا به سرطان و 8.9 میلیون مورد مرگ ناشی از سرطان در سال 2016 در جهان ثبت شد. بالاترین نرخ تشخیص سرطان نیز به دو کشور استرالیا و نیوزلند اختصاص دارد.
این نتایج، افزایش 28 درصدی در موارد جدید ابتلا به سرطان طی سال های 2006 تا 2016 را نشان می دهد که با افزایش غربالگری و تشخیص زودتر موارد ابتلا به سرطان در ارتباط است.
قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید (بدون استفاده از کرم ضد آفتاب)، مصرف دخانیات و قرار گرفتن در معرض دود دست دوم سیگار، رژیم غذایی ناسالم به ویژه مصرف الکل و فست فودها، کم تحرکی و مشکلات مرتبط از جمله چاقی، خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را افزایش می دهند.
پژوهشگران تأکید می کنند که افزایش آمار ابتلا به سرطان های پوست، ریه و روده نگران کننده است، درحالیکه این نوع از سرطان ها با ترک عادات ناسالم مانند مصرف دخانیات و فست فودها، قابل پیشگیری هستند.
این سبک زندگی ناسالم، در کشورهای درحال توسعه بیشتر دیده می شود و از همین رو، آمار سرطان در این کشورها به سرعت درحال افزایش است. بیشترین میزان افزایش نرخ ابتلا به سرطان در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط دیده می شود؛ بازارهای درحال ظهوری که مورد هدف غول های دخانیات جهان قرار دارند.
منبع خبر: سیناپرس
مهندس عرفان حسینی مخترع جوان همدانی، برای اولین بار در کشور موفق به ساخت دستگاه « حلقه کنترل شونده غریق نجات » شده است ک ...
رئیس مرکز ICT دانشگاه ارومیه گفت:ارتقاء کمی، کیفی و بقاء سه مرحله مهم در فرآیند تثبیت شرکت های دانش بنیان هستند.
محققان دانشگاه توکیو موفق به کشت یک مدل ساده مینیاتوری مغز در محیط آزمایشگاهی شده اند که عملکرد مغز را شبیه سازی می کند. ...