به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان به نقل از ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، موسسه فناوری دهلی نو براي دانشجویان دكتري علاقهمند به ايجاد كسب و كار (درصورت داشتن طرح تاييد شده)، امكان استقرار و استفاده از سرمایه گذاری خطرپذیر در يك مركز رشد مجزا در موسسه را ارائه ميكند. قطعا این مدل طراحي شده موتور محركي برای اکوسیستم کسب و کار دانش بنیان در هند خواهد بود و به محققین اجازه میدهد تا با استفاده از سرمایه گذاری خطرپذیر كسب و كار خود را شكل دهند.
همچنين در اين برنامه براي دانشجويان دكتري كه يك کسب و کار دانش بنیان راهانداري کرده اند، حقوق ماهيانه ای با هدف كمك به راه اندازی کسب و کار در نظر گرفته شده است؛ به علاوه به این افراد «سرمایه اولیه»، «خدمات مربیگری رایگان»، «محل اقامت» و «دسترسی به آزمایشگاههای موسسه فناوري دهلي» نيز ارائه مي شود.
در گزارش ستاد توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان آمده است که به گفته دكتر رامگوپال مدیر موسسه فناوری دهلی هند، «این طرح یک پلتفرم و زيرساخت مناسب برای ورود و کنترل تکنولوژیهاي جديد مانند بلاكچين و هوش مصنوعی به وسیله شرکتهای نوپا خواهد بود و هدف اصلي این است که پایان نامههای دکتری دانشجويان خلاق موسسه به کسب و کار دانش بنیان تبدیل شود.»
به اعتقاد رئيس موسسه، «در حال حاضر حدود 25 هزار محقق در حال انجام پایان نامه دکتری خود در دانشگاههاي صنعتي و با بودجه دولت هند هستند كه بخشی از آنها تحصیل خود را در موسسه فناوري دهلي ادامه می دهند. این موسسه به آنها اجازه میدهد از امكان سرمایه گذاری خطرپذیر شخصی خود در مرکز رشد ايجاد شده در موسسه بهرهمند شوند.»
منبع خبر: بنیاد ملی نخبگان
محققان یک کپسول تولید کرده اند که می تواند ارزش یک هفته داروهای ویروسی را در یک دوز
پژوهشگران انگلیسی، در بررسی جدید خود ادعا کردند که شاید میادین مغناطیسی موجود در فضا، عامل شکلگیری ستارگان باشند.
داروها بنیان علم پزشکی هستند، اما هنوز نیازهای برآوردهنشده زیادی درمورد مولکولهای جدید