به گزارش سیناپرس به نقل از مهر، موج های اقیانوس ها نقش بسیار مهمی در جهت به دام انداختن دی اکسید کربن منتشر شده در جو کره زمین ایفا می کنند و حالا مشخص شده نقش این پدیده طبیعی وسیع تر و گسترده تر از حدی بوده که قبلا تصور می شد.
موج های بلند اقیانوس های مختلف که به سواحل کوبیده می شوند حباب های بزرگی از گاز دی اکسید کربن را که در عمق حداقل یک متری آب قرار دارند، جذب خود کرده وباعث می شوند این گاز در آب حل شده و در جو کره زمین ساطع نشود.
تحقیقات انجام شده توسط پژوهشگران در سال های اخیر نشان می دهد حجم دی اکسیدکربنی که توسط موج های اقیانوس جذب می شود روز به روز در حال افزایش است و همین امر ثابت می کند میزان تولید دی اکسید کربن بیشتر و بیشتر می شود.
در عین حال باید توجه داشت که ظرفیت موج های اقیانوس ها برای جذب دی اکسید کربن محدود است و لذا میزان دی اکسیدکربن موجود در عمق آب که جذب امواج نشده و وارد جو کره زمین می شود نیز در حال افزایش است. افزایش میزان دی اکسیدکربن در هوا می تواند منجر به اسیدی شدن اقیانوس ها شود که این امر هم حیات موجودات زیردریایی را تهدید می کند.
منبع خبر: سیناپرس
معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات با تشریح وضعیت این واحد در نظامهای رتبهبندی، از تشکیل کمیته ارتقای جایگاه ملی ...
دارنده کرسی پژوهشی "سیستم های نوین تبدیل انرژی" گفت: با اعطای این کرسی
اسکنر سهبعدی بدن قادر است بخشهای مختلف بدن انسان را با جزئیات کامل ظرف چند ثانیه ثبت و ضبط کند. اسکنر سه بعدی قابلیت ا ...