اکثر درختهای این گیاه بیشتر از دوهزار و 500 سال عمر دارند و در حقیقت این گیاه قدیمیترین گونه گیاهی به جای مانده در جهان است که خصوصیتهای منحصر به فردی دارد. قطر آن حدود یک متر و ارتفاعش تا 200 متر میرسد. برگ های آن بسیار ظریف و زیبا و به شکل بادبزن هستند. میوه جینکوبیلوبا دارای قسمت گوشتی آبدار با بوی بد بوده و دانهای در وسط آن بوده که شبیه دانه بادام است.
کشت این درخت که بومی کشور چین بوده و در ژاپن نیز گسترش دارد، در سالهای اخیر در مناطق مختلفی از جمله ایران نیز معمول شده است. با کشت این محصول در ایران، محققان پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اقدام به مطالعه کاربرد گیاه Ginkgo biloba در درمان اوتیسم کرده اند.
اوتیسم یا درخودماندگی یک شرایط پیچیده عصبی-رفتاری و شامل اختلالاتی در تعاملات اجتماعی و رشد کلامی و مهارتهای ارتباطی همراه با رفتارهای تکراری و سخت است و به دلیل گستردگی علائم بیماری آن را اختلال طیف اوتیسم (ASD) مینامند. این بیماری شامل اختلال در طیف وسیعی از علائم و مهارتها در سطوح مختلف است. این اختلال از جمله اختلالات دوران کودکی است، به گونه ای که بر اساس آمار در هر ده هزار کودک، هشت نفر به این اختلال مبتلا هستند.
منبع خبر: سیناپرس
ششمین همایشهای طلای سبز با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی
به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در شرایط فعلی، زمینه توسعه و چرخش استارتاپ ها بین دو کشور فراهم شده است.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر روشی را برای استفاده از لجن نفتی در تولید سیمان ارائه کردند که کاربردی شدن آن موجب کاهش آل ...