به گزارش سیناپرس به نقل ازمهر، مرتضی براری در صفحه اینستاگرام خود نوشت: همانگونه که در قرن سیزدهم، اختراع قطب نما، باعث ایجاد انقلاب بازرگانی در جهان شد، در عصر حاضر نیز سامانه های تعیین موقعیت ماهواره ای هستند که چنین نقش راهبردی را در زندگی انسان پیدا کرده اند.
وی گفت: بازار صنعت اطلاعات مکانی در جهان حدود ۳۰۰ میلیارد دلار در آمد داشته که بیش از ۴۰ درصد از آن مربوط به سامانه های تعیین موقعیت مکانی و خدمات مبتنی بر آن است. بازار پایین دستی این حوزه (ساخت گیرنده و خدمات کاربردی) نیز با حجم بازاری حدود ۹۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷، بعد از خدمات مخابرات ماهواره ای، بزرگترین حوزه خدماتی صنعت فضایی در دنیا است.
رئیس سازمان فضایی ایران تاکید کرد: پیش بینی میشود تا سال ۲۰۲۰ میلادی به ازای هر نفر، یک گیرنده ناوبری در دنیا وجود داشته باشد. این موضوع ضرورت ورود فعالانه به حوزه ناوبری ماهواره ای را روشن می سازد.
وی با بیان اینکه تکمیل زنجیره ارزش صنعت فضایی و توسعه خدمات فضاپایه در کشور، از اهداف اصلی سازمان فضایی ایران است، خاطرنشان کرد: با توجه به بازار بزرگ خدمات مکان مبنا، حمایت از ایجاد و توسعه کسب و کارها در این حوزه نیز در اولویت برنامه های سازمان فضایی ایران قرار گرفته است.
منبع خبر: سیناپرس
هدررفت انرژی در ساختمانهای ما به وفور دیده میشود مشکلی که نیاز به نگاه اساسی دارد و معاونت علمی و فناوری نیز به دنبال ...
یک شرکت دانش بنیان توانسته با اتکای به نیروی های متخصص ایرانی و استفاده از دانش بومی، بسیاری از محصولات تولید شده توسط ک ...
یکی از دانشمندان سابق ناسا مدعی است که میتواند با استفاده از تزریق DNAبه انسانها