مخترع مازندرانی با اعلام اینکه تست اولیه دستگاه احیا قلبی ریوی با موفقیت انجام شده است، گفت: این دستگاه در حال حاضر مورد ارزیابی دقیقتر قرار میگیرد و در حال تست ثانویه است و در صورت دریافت تاییده نهایی برنامه ریزی برای تولید انبوه آن را انجام میدهم.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری برای اولین خبر ساخت دستگاه الکترونیکی احیا قلبی ریوی دوم مهر ماه روی خروجی این رسانه قرار گرفت.
کیومرث مقصودی برای دریافت کمکهای مالی به سازمان بسیج علمی مازندران مراجعه کرده و پس از ارائه طرح و بررسی توسط داوران قرار شد کمک هزینهای بابت ساخت این دستگاه در اختیار وی قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از مزیتهای این دستگاه کوچک و قابل حمل بودن آن است، وزن آن حدود دو کلیو است و امکان استفاده از آن در مراکز درمانی دور افتاد وجود دارد.
این محققق مازندرانی درباره نمونه خارجی که برای این دستگاه وجود دارد گفت: اتوپالس و لوکاس دو نمونه خارجی در حال تولیدی است که اتوپالس احتمال پارگی و لوکاس احتمال شکستگی قفسه سینه را فراهم میکند و این موضوعی است که خود تولید کنندگان این دستگاه اعلام کردند.منبع خبر:خبرگزاری علم و فن آوری
ایده توپهای بتنی جاذب مواد نفتی، از محصولات استخراجی اختراع «سنگدانه های سبک مسلح سبز»است، که با استفاده از سوپر جاذبه ...
دانشمندان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) موفق به توسعه سوزن فوق نازکی شده اند که قادر به انتقال
اسماعیل پیرعلی؛ رییس پارک علموفناوری استان چهارمحالوبختیاری معتقد است: مادامی که فرهنگ علموفناوری به عنوان یک ارزش ...