نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری گیلان در راستای ترویج و توسعه تحقیقات کاربردی و دانش بنیان؛ تقویت پیوند صنعت و دانشگاه؛ ارتقاي جایگاه پژوهش، فناوري و نوآوري در برنامه ریزي هاي توسعه استانی و ... برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از گیلان؛ نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری به همت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گیلان، صبح پنج شنبه سی ام آذرماه با حضور جمعی از مسئولین دستگاه های اجرایی، پژوهشگران برتر، برگزیدگان اقشار دانشور بسیج و پایگاه های علمی برگزیده از سراسر استان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی رشت برگزار شد.
پروفسور علی کرمی، بنیانگذار انجمن بیوتکنولوژی ایران
خانه نخبگان بسیج را اتاق تصمیم سازی برای مدیران استان دانست و گفت: شناسایی نخبگان و کارآفرینان استان و سازماندهی آن ها در قالب کارگروه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اشتغال و کارآفرینی باید اولین اقدام این اتاق فکر باشد.گفتنی است در پایان این جشنواره 30 تن از برترین پژوهشگران، مبتکران و مخترعان گیلانی، برگزیدگان اقشار دانشور و پایگاه های علمی از سوی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری گیلان با اهدای لوح سپاس، تندیس جشنواره و جوایز نقدی مورد تقدیر قرار گرفتند.
منبع خبر:خبرگزاری علم و فن آوری
از شاخص تعداد مقالات رترکت شده می توان به بررسی وضعیت اخلاق پژوهشی در موسسات
رشد روزافزون جمعیت از یکسو و پیشرفت علم و فناوری و توسعه شهرنشینی از سوی دیگر به افزایش رشد ضایعات منجر شده است.
بشر در طول حیاتش، همواره از وسیلهای برای برقراری ارتباط استفاده میکرده است، تا بتواند پیام خود را به دیگران برساند. چن ...